Öppet hus 30 nov 2019 kl.11-14

Teknikutbildning som ger dubbel kompetens. Yrkeskompetens och högskolebehörighet! Vi har en härlig samarbetsanda då vi jobbar med varandra och för varandra i en miljö där alla är intresserade av teknik och vad vi kan göra med den. Vi erbjuder en teknikutbildning utöver det vanliga med suveräna möjligheter att i verkligheten tillämpa det du lär dig när du praktiserar hos något av de företag som grundat skolan.

Öppet hus 30 nov 2019 kl.11-14

Kalender

Vi har många olika event under läsåret som riktar sig både till dig som elev eller föräldrar till en elev i grundskolan, studie- och yrkesvägledare och alla andra som är nyfikna på Mälardalens Tekniska Gymnasium.

Vår utbildning

Vi erbjuder en unik teknikutbildning som ger dig ger dig dubbel kompetens – yrkeskompetens med högskolebehörighet. Det innebär att du inom en och samma utbildning får både industritekniska programmet och teknikprogrammet.

Vår broschyr

I vår broschyr finns all information du behöver om vår skola, våra program och varför du ska välja just Mälardalens Tekniska Gymnasium. Här laddar du enkelt ner broschyren i digital form.

Alumni

När du har tagit studenten från Mälardalens Tekniska Gymnasium är du – för alltid – alumn till skolan. Glöm inte att anmäla dig till årets träff

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med oss? Då når du oss enkelt och snabbt på info@malardalenstekniska.se eller 08-553 709 01

Hög kvalitet

Hos oss får du en teknikutbildning utöver det vanliga. Vi har en härlig samarbetsanda då vi jobbar med och för varandra i en miljö där alla är intresserade av teknik och vad vi kan göra med den.

Därför väljer du oss

Bästa lärarna, extra studiebonus, betalt sommarjobb, senaste tekniken i fokus, nära anknytning till näringslivet och garanterat jobb efter utbildningen. De är några av anledningarna till att du ska välja vår skola.

Frågor och svar

När startar läsåret? Måste jag älska teknik? Får jag jobb efter examen? Här hittar du svaren på många av dina frågor.

Så här söker du till oss

Vi erbjuder en unik teknikutbildning som ger alla elever dubbelkompetens - yrkes kompetens och högskolebehörighet. Här får du koll på hur du fyller i din ansökan för att söka till oss?